Facebook
Youtube
Norsk
English

Velkommen til oss!Risvær Brygger ligger på Risvær – et tidligere fiskevær på et øy-par i Vågan kommune i Lofoten. Øyene Hjemøya (størst) og Bortøya ligger langsetter hverandre med ei smal keile av hav i mellom. Denne keila fungerte i «gamle dager» som ei trygg og beskyttet havn for båter i et ellers urent og værhardt farvann.

Risvær Brygger består av 6 selveier rorbuer, bestående over 3 boetasjer. I «Hovedhuset» har vi to leiligheter med tre soverom. Leilighetene kan også åpnes opp, slik at det blir en stor leilighet. Du velger da selv antall soverom (1 – 6).

I dag er øyene bebygd med fritidsboliger og de er hovedsakelig bare bebodd om sommeren. Området er preget av mye godt vær og en slående utsikt over Vestfjorden, omkranset med fjellene i Lofoten og Hamarøya i horisonten. Fra Risvær Brygger ligger Svolvær by – med egen flyplass – kun 30 minutter unna.

Hos Risvær Brygger kan du også leie en lun trivelig bar i maritimt miljø. Skulle det være ønskelig er det selvfølgelig mulig å få servert en bedre middag også.

Den beste måten å avslutte dagen på er vel å stampe på kaikanten, uansett vær i ramsalt havvann...

Prøv oss da vel – du vil garantert ikke angre.

Velkommen til Risvær Brygger!