Facebook
Youtube
Norsk
English

Aktiviteter

Lofoten og nærområdet rundt Risvær Brygger byr på utallige muligheter for deg og ditt reisefølge. Her ute er det bare fantasien som setter en stopper for dine ønsker... Fjellvandring og toppturer ligger i umiddelbar nærhet. Keisermarsjen på Årstein og Skrovatoppen på Skrova er bare to av de mange alternativene vi kan tilby med vakker utsikt over Vestfjorden med Hamarøy og Steigen i horisonten.

Under har vi listet noen av de mest populære utfluktene vi kan tilby:
Spekkhoggere Bli med oss på leting etter spekkhoggere i Lofotens skjærgård, 200 km nord for polarsirkelen.
Snorkling Opplev et helt utrolig liv under havflaten i Lofoten ved svømming eller undervann-scooter.
Havørn Nordland er som kjent havørnas rike, så her finner man den største konsentrasjonen av havørn i hele verden. Disse majestetiske rovfuglene kan ha et vingespenn på utrolige 2,5 meter.
Trollfjorden Det er ikke mange steder i Nordland som er så mye besøkt som Trollfjorden. Her stod det berømte «Trollfjordslaget» for litt mer enn hundre år siden. Det var en kamp mellom kystfiskerne i små robåter og rederne i sine dampskip. Slaget ble senere gjort udødelig i Johan Bojer’s bok «Den siste viking».
Nordlyset Se det fantastiske Nordlyset. Når den arktiske vinteren er på sitt mørkeste ligger alt til rette for et overveldende skuespill av lys og farger. Vi tar dere med til de mørkeste fjordene for å være vitne til nordlysfenomenet under de beste forhold.
Midnattsolen Vi kjører fra Risvær Brygger ut til storhavet på nordsiden av Lofotveggen. Der kan vi se midnattsola på sitt beste.

PS! Ikke glem kamera – det blir fort magiske stemninger!!!